Úszómedencék és pezsgőfürdők eladási áron

Hogyan vásárolhatok?

Ezen az oldalon egyszerűsített útmutatót talál a webáruházunkban történő vásárláshoz.

TERMÉKVÁLASZTÉK

Ha egy adott terméket keres, a legegyszerűbben úgy találhatja meg, ha beírja a nevét a webáruházunk keresőjébe. Ha nem egy adott játékot keres, akkor egyértelmű termékkategóriák állnak rendelkezésre.

ÁRUK MEGRENDELÉSE

Ha kiválasztott egy terméket, adja azt a kosárba, és szükség esetén módosítsa a tételek számát. Ezután válassza ki az Önnek legmegfelelőbb szállítási és fizetési módot. Ezután töltse ki a szükséges számlázási adatokat. A szállítás előtt alaposan ellenőrizzen mindent, különösen az e-mail címét és a telefonszámát, mert a megrendeléssel kapcsolatos minden információt az Ön által megadott e-mail címre küldünk, a telefonszám pedig különösen fontos a fuvarozóval való kommunikációhoz. Ha minden rendben van, küldje el a megrendelést. Miután elküldtük, e-mailben visszaigazoljuk a kézhezvételt. 

TIPP: Különösen karácsony előtt javasoljuk, hogy rendelését "időben" adja le, és ne késlekedjen túl sokat. Ebben az időszakban a szállítmányozóknál késések fordulnak elő, amelyek befolyásolják a beszállítóinktól érkező áruk feltöltését, de gyakran az Ön megrendelésének kiszállítását is.

AZ ÁRUK FELADÁSA ÉS SZÁLLÍTÁSA

Az árukat a lehető leggyorsabban elküldjük. Amint az árut becsomagolták és átadták a fuvarozónak, egy megrendelés feldolgozó e-mailt küldünk Önnek, amelyben egy linket talál a küldemény nyomon követésére.

IGÉNYLÉSEK

A panaszok kellemetlenek, de igyekszünk a lehető leggyorsabban és legjobban megoldani őket. A panasztétel feltételeiről és feltételeiről lásd a Panaszkezelési szabályzatot.

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA 14 NAPON BELÜL

A vásárlónak joga van indoklás nélkül is elállni a bavixo.hu webáruházon keresztül kötött adásvételi szerződéstől, de legkésőbb az áru átvételétől számított 14 napon belül.

Az adásvételi szerződéstől való elállás a vásárló joga, amellyel nem szabad visszaélni, és nem szabad például az áru ingyenes kölcsönzésének szándékával élni.
Az Eladó vállalja, hogy a visszaküldött árut a Vevővel való egyeztetést és az áru leszállítását követően átveszi.
Az árunak sértetlenül, hiánytalanul és használatra utaló jelek nélkül kell visszaküldeni. Ez a feltétel a személyesen átvett árukra is vonatkozik, kivéve, ha azokat kicsomagolták és bemutatták.
Az áru átvételét követően a megfelelő összeget banki átutalással visszatérítjük a vásárló számlájára. Az áru személyes visszaszolgáltatása esetén a helyszínen, a vásárlónak a megfelelő összeget készpénzben is ki lehet fizetni.
Amennyiben úgy dönt, hogy visszaküldi a megvásárolt árut, kérjük, tájékoztasson minket telefonon vagy e-mailben.

FELHÍVÁSOK

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, írjon nekünk a következő e-mail címre: bavixo@bavixo.hu.

 

Kívánunk Önnek kellemes vásárlási élményt webáruházunkban és elégedettséget az áruinkkal.