Úszómedencék és pezsgőfürdők eladási áron

Lottie ruházati szett Sportklubok

Lottie ruházati szett Sportklubok


Lottie babák számára tervezett ruhák Bővebben

Gyártó: LottieTermékkód: DV05402 Szállítás és fizetés

16 750 Ft
3 napon belül raktáron
db

Lottie babák számára tervezett ruhák Bővebben

Gyártó: LottieTermékkód: DV05402 Szállítás és fizetés

A sportruházat-kollekciónak köszönhetően az Ön Lottie-ja mindig egészséges és fitt lesz. Elmehet a barátaival teniszezni, focizni vagy tornázni. Becsületes edzéssel mindig a dobogóra fog érni! A három különböző ruhát tartalmazó exkluzív csomag minden sportrajongót felvillanyoz. Minden alkatrész jól kidolgozott, gondosan, minden részletre odafigyelve készült. A készletet újrahasznosítható, természetes tintával nyomtatott csomagolásba csomagoltuk.

Fő jellemzők:

  • Lottie babákhoz tervezve
  • fantáziadús és részletes feldolgozás

A csomag tartalmazza:

  • a tenisz modell rózsaszín ruhát, sport alsóneműt, fehér melegítőnadrágot, fehér zoknit, narancssárga tornacipőt, fehér fejpántot, kék ütőt és labdát tartalmaz.
  • a labdarúgó modell kék-fehér mezt, kék rövidnadrágot, kék-fehér zoknit, fekete-fehér tornacipőt és piros-fekete labdát tartalmaz.
  • A torna modell lila-zöld trikót, rózsaszín melegítőnadrágot, számcímkét és érmet tartalmaz.

Paraméterek:

  • Életkor: 3+
  • Anyag: szövet/műanyag

Az eredeti Lottie babákat teljes tartozékaikkal együtt az ír Arklu cég hozta létre azzal az elképzeléssel, hogy olyan babákat készítsen, amelyek arra ösztönzik a gyerekeket, hogy önmaguk legyenek. A gyerekek nap mint nap inspirálnak minket. A Lottie Dolls mögött álló emberek hisznek abban, hogy a gyermekkornak mindenki számára gondtalan és játékkal teli időszaknak kell lennie. Ezért döntöttek úgy, hogy a gyermekkor ártatlanságának megóvása érdekében teszik le a voksukat. Hogy a gyerekek fejleszthessék a képzeletüket, élvezzék a kalandokat, és legfőképpen megtapasztalják a játékot. A Lottie olyan gyerekekért van, akik az árral szemben haladnak. Azoknak a gyerekeknek, akik nem várják meg, amíg felnőnek, hogy megváltoztassák a világot. Azoknak a gyerekeknek, akik úgy döntenek, hogy minden pillanatot élveznek! Lottie minden gyereket arra akar bátorítani, hogy kövesse az álmait!

Paraméterek
Anyag plast, textilie
Kor 3+
Pontosítás babáknak
Ajánlott lányok számára